Navigáció
Főoldal/Kereső
Rólunk
Munkatársak
Történet
Válogatott publikációk
Kapcsolat
Szolgáltatások
Fontos figyelmeztetés
Rendelési információk
Mikroorganizmusok letétbe helyezése
Törzs azonosítás
Tenyészetek tartósítása
Anyag átruházási megállapodás
Linkek
ECCO
EBRCN
CABRI
MIRCEN
WFCC
Brysch-Herzberg, M.
Általa leírt fajok
NCAIM Number
Cyberlindnera sylvatica
Y.02189
Y.02233
T
Hyphopichia lachancei
Y.01946
Y.02227
Y.02228
T
Schizosaccharomyces osmophilus
Y.02191
Y.02225
T
Általa deponált törzsek
Cyberlindnera sylvatica
Y.02233
T
Hyphopichia lachancei
Y.02227
Általa izolált törzsek
Cyberlindnera sylvatica
Y.02233
T
Schizosaccharomyces osmophilus
Y.02225
T
Irodalom
FEMS Yeast Research / Schizosaccharomyces osmophilus sp. nov., an osmophilic fission yeast occurring in bee bread of different solitary bee species / 2019
Int. J. Syst. Evol. Microbiol. / Cyberlindnera sylvatica sp. Nov., a yeast species isolated from forest habitats / 2021
Antonie van Leeuwenhoek / Hyphopichia lachancei, f.a., sp. nov., a yeast species from diverse origins / 2020