| MIMNG szám | Y.01560T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | NRRL 17781, CBS 7349, CCRC 22413, IAM 13112, JCM 9440 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | Taiwanese brown sugar |
| Izolálási forrás típusa | others |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés |
Suzuki & Nakase, Microbiol.Cult.Coll. 14: 49-62, 1998 (cell-wall comp.,CoQ); Tokuoka & al., 1987, J.Gen.Appl.Microbiol. 33: 1-10 (GC, CoQ) |
| Irodalom |