| MIMNG szám | Y.02233T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | CBS 16335 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | |
| Letevő | Laboratory for Wine Microbiology, Department International Business, Heilbronn University - Brysch-Herzberg, M. 2020 |
| Izoláló | Laboratory for Wine Microbiology, Department International Business, Heilbronn University - Brysch-Herzberg, M. 2019 |
| Izolálási forrás | slime flux of Fagus sylvatica, Württemberg / Germany |
| Izolálási forrás típusa | plant |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom | Int. J. Syst. Evol. Microbiol. 71: 004477, 2021 |