| MIMNG szám | Y.01395T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | HA 875; CBS 1752; ATCC 60131; CCRC 21411; DBVPG 6690; IFO 0652; IFO 10056; JCM 8270 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | Candida versatilis (Etchells and Bell) S.A. Meyer and Yarrow |
| Típustörzs | |
| Letevő | Prillinger, H. |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | fermenting cucumber brine |
| Izolálási forrás típusa | technology |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom |
Int. J. Syst. Bacteriol. 28: 611-615, 1978 FEMS Yeast Research 17: doi: 10.1093/femsyr/fox054., 2017 |