| MIMNG szám | Y.00954T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | CCY 35-6-2, CBS 680, ATCC 58445, CCRC 21525, DBVPG 6287, IFO 1098, IGC 2470, NCYC 1416, NRRL Y-2227 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | Saccharomyces bailii |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom |
Int. J. Syst. Bacteriol. 46: 189-194, 1996 Yeast 6: 213-219, 1990 Les Levures, 1912 Lett. Appl. Microbiol. 19: 308-311, 1994 |