| MIMNG szám | Y.00977T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | ZIM 0755, CBS 421, ATCC 10597, CCRC 20456, DBVPG 6366, IFO 0211, NCYC 777, NRRLY-1353, NRRL Y-12639 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | Saccharomyces dairensis Naganishi |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | dry fruit of Diospyros sp. (persimmon) |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom |
Int. J. Syst. Bacteriol. 46: 313-317, 1996 Syst. Appl. Microbiol. 18: 103-108, 1995 Bot.Magazine Tokyo 31: 107-115, 1917 J. Bacteriol. 101: 505, 1970 FEMS Yeast Research 4: 233-245, 2003 |