| MIMNG szám | Y.01728T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | ATCC 24177; CBS 2803; DBVPG 6166; IFO 1674; MUCL 28822; NCYC 701; NRRL Y-2232; UCD 55-41; VKM Y-533 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | Kluyveromyces thermotolerans Filippov and Yarrow |
| Típustörzs | Saccharomyces veronae |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | grape / Italy |
| Izolálási forrás típusa | plant |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom | Int. J. Syst. Bacteriol. 46: 542-549, 1996 |