MIMNG szám | Y.01080T |
---|---|
Más gyűjteményi szám | CBS 683, ATCC 56498; DSM 4394; IFO 1090; DBVPG 6305; NCYC 416; NRRL Y-8279; UCD 71-59 |
Törzs név | |
Mutáns | |
Törzs státusza | Type |
Strain History | |
Előző név | |
Típustörzs | Saccharomyces lactis |
Letevő | Török, T. |
Izoláló | |
Izolálási forrás | gassy cheese / United Kingdom |
Izolálási forrás típusa | |
Korlátozás | Hazard Group 1 |
Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
Megjegyzés | |
Irodalom |
Int. J. Syst. Bacteriol. 37: 380-385, 1987 Antonie van Leeuwenhoek 58: 227-234, 1990 Bothalia 10: 417-418, 1971 |