| MIMNG szám | Y.01080T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | CBS 683, ATCC 56498; DSM 4394; IFO 1090; DBVPG 6305; NCYC 416; NRRL Y-8279; UCD 71-59 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | Saccharomyces lactis |
| Letevő | Török, T. |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | gassy cheese / United Kingdom |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom |
Int. J. Syst. Bacteriol. 37: 380-385, 1987 Antonie van Leeuwenhoek 58: 227-234, 1990 Bothalia 10: 417-418, 1971 |