| MIMNG szám | Y.00970T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | NBIMCC 538, CBS 1040, ATCC 10679, CCRC 21509, DSM 70714, DBVPG 6199, IFO 0755, JCM 1823, NCYC 770, NRRL Y-1579, VKM Y-825, VKM Y-2601 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | beer / Germany |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom |
Journal of General and Applied Microbiology 17: 161-166, 1971 Journal of General and Applied Microbiology 29: 51-57, 1983 Z.gesamte Brauwes. 52: 137-142, 1929 |