| MIMNG szám | Y.00552T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | CCY 21-45-1, CBS 1782, ATCC 13007, IFO 1046 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | Saccharomyces diastaticus |
| Típustörzs | Saccharomyces diastaticus |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | super-attenuated beer |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom |
Carlsberg Res. Commun. 51: 185-202, 1986 Taxometric Study of the Genus Saccharomyces /Meyen/ Reees. II. B, 1970 Antonie van Leeuwenhoek 41: 81, 1975 Final Report. Institute of Chemistry, 1975 J. Inst.Brew. 88: 7-10, 1982 |