MIMNG szám | F.00957T |
---|---|
Más gyűjteményi szám | CECT 2094, ATCC 1011; ATCC 4814; ATCC 7561; ATCC 9102; ATCC 12891; CBS 102.07; CBS 110.47; CCF 1063; IFO 4075; IFO 5375; IMI 016266; IMI 044242; LSHB Ac19; MUCL 38852; NCTC 598; NRRL 447; NRRL 692; |
Törzs név | |
Mutáns | |
Törzs státusza | Type |
Strain History | |
Előző név | |
Típustörzs | |
Letevő | |
Izoláló | |
Izolálási forrás | Tane-koji / Japan |
Izolálási forrás típusa | technology |
Korlátozás | Hazard Group 1 |
Táptalaj neve | NCAIM 0007 - Malt extract-Agar 25°C |
Megjegyzés |
production: kojic acid. (Appl.Environ.Microbiol. 1996, 62:2947-2952) |
Irodalom |