MIMNG szám | Y.01631 |
---|---|
Más gyűjteményi szám | JCM 3691, AJ 1490, ATCC 24225, DBVPG 6057, IGC 3965, CBS 1927, CCY 17-5-1, MUCL 30402, NRRL YB-4232, UCD 68-185. |
Törzs név | |
Mutáns | |
Törzs státusza | |
Strain History | |
Előző név | Cryptococcus gastricus Reiersal and di Menna |
Típustörzs | |
Letevő | |
Izoláló | |
Izolálási forrás | soil |
Izolálási forrás típusa | soil |
Korlátozás | Hazard Group 1 |
Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
Megjegyzés |
designated as type in Lodder 1970, but species description was based on strain CBS 2288 (Lodder, The Yeasts, a Taxonomic Study, 1970 p.1109 ); Vancanneyt et al., System.Appl.Microbiol. 17: 65-75, 1994 (protein); Storck et al., J.Bacteriol. 98: 1069-1072, 1969 (GC) |
Irodalom |