| MIMNG szám | Y.00719T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | CBS 2605, JATE 1072, ATCC 11503, CCRC 21390, DBVPG 6183, IFO 1676, JCM 1781, NCYC 2649, NRRL\nYB-4239 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | Saccharomyces elongisporus |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | concentrated orange juice / United States |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom |
Bothalia 10: 417-418, 1971 Food Technology 6: 450-454, 1952 Lett. Appl. Microbiol. 19: 308-311, 1994 |