MIMNG szám | Y.00719T |
---|---|
Más gyűjteményi szám | CBS 2605, JATE 1072, ATCC 11503, CCRC 21390, DBVPG 6183, IFO 1676, JCM 1781, NCYC 2649, NRRL\nYB-4239 |
Törzs név | |
Mutáns | |
Törzs státusza | Type |
Strain History | |
Előző név | |
Típustörzs | Saccharomyces elongisporus |
Letevő | |
Izoláló | |
Izolálási forrás | concentrated orange juice / United States |
Izolálási forrás típusa | |
Korlátozás | Hazard Group 1 |
Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
Megjegyzés | |
Irodalom |
Bothalia 10: 417-418, 1971 Food Technology 6: 450-454, 1952 Lett. Appl. Microbiol. 19: 308-311, 1994 |