| MIMNG szám | Y.00780T | 
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | NRRL Y-12693, CBS 1513, DBVPG 6033, IFO 1167, IGC 4457 | 
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type | 
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | Saccharomyces carlsbergensis | 
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | brewer's yeast | 
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 | 
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C | 
| Megjegyzés | |
| Irodalom | XIII. Nouvelles itudes sur des levures de brasserie a fermentation basse. Comptes-Rendus des Travaux du Laboratorie de Carlsberg 7: 179-217, 1908 | 

