| MIMNG szám | Y.00983 |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | ZIM 0782, CBS 400, ATCC 9804, CCRC 21812, DBVPG 6174, DSM 70478, IFO 0210, IGC 2542, JCM 2220, NCYC 91, NRRL Y-12633 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type of a synonym species |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | palm wine, from Elaies guineensis, Ivory Coast |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés |
Type of Saccaromyces chevalieri |
| Irodalom |
Int. J. Syst. Bacteriol. 35: 508-511, 1985 Eur. J. Appl. Microbiol. Biotechnol. 15: 188-193, 1982 Carlsberg Res. Commun. 51: 185-202, 1986 |