Aspergillus oryzae (Ahlburg) Cohn
MIMNG szám F.00957T
Más gyűjteményi szám CECT 2094, ATCC 1011; ATCC 4814; ATCC 7561; ATCC 9102; ATCC 12891; CBS 102.07; CBS 110.47; CCF 1063; IFO 4075; IFO 5375; IMI 016266; IMI 044242; LSHB Ac19; MUCL 38852; NCTC 598; NRRL 447; NRRL 692;
Törzs név
Mutáns
Törzs státusza Type
Strain History
Előző név
Típustörzs
Letevő
Izoláló
Izolálási forrás Tane-koji / Japan
Izolálási forrás típusa technology
Korlátozás Hazard Group 1
Táptalaj neve NCAIM 0007 - Malt extract-Agar 25°C
Megjegyzés

production: kojic acid. (Appl.Environ.Microbiol. 1996, 62:2947-2952)

Irodalom