| MIMNG szám | Y.01110T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | CBS 2011, ATCC 20126; CCRC 21479; IFO 1283; JCM 8122; MUCL 30284; NCYC 740; NRRL Y-7121; NRRL Y-7607 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | Debaryomyces etchellsii Maeda et al. |
| Típustörzs | |
| Letevő | Török, T. |
| Izoláló | Etchells, J.L. |
| Izolálási forrás | fermenting cucumbers / United States |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom |
Journal of General and Applied Microbiology 19: 189-208, 1973 Microbiol.Rev. 42: 161-193, 1978 Microbiology 140: 1327-1335, 1994 Journal of General and Applied Microbiology 38: 623-626, 1992 Mycoscience 51: 2-14, 2010 |