| MIMNG szám | Y.00801 |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | DBVPG 6173, CBS 1171, ATCC 18824, CCRC 21447, DSM 70449, IFO 10217, IGC 4455, JCM 7255, NCYC 505, NRRL Y-12632 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Neotype |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | van Wijk, A.C. |
| Izolálási forrás | brewer's top yeast / Netherlands |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom |
Carlsberg Res. Commun. 51: 185-202, 1986 Meddelelser fra Carlsberg Laboratoriet 2: 29-86, 1883 J. Indust. Microbiol. 14: 523-530, 1995 Syst. Appl. Microbiol. 12: 179-182, 1989 |