| MIMNG szám | Y.00600 |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | ATCC 12341 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom |
J. Bacteriol. 69: 620, 1955 ibid. 90: 227-234, 1965 ibid. 91: 1218-1223, 1966 ibid. 92: 130-135, 1966 ibid. 93: 1966-1971, 1967 ibid. 94: 61-65 and 475-481, 1967 ibid. 96: 1632-1639, 1968 ibid. 106: 96-602, 1971 ibid. 124: 718-723, 1975 Biochem. Biophys. Acta 409: 267-273, 1975 J. Biochem. 83: 1109-1116, 1978 Biochem. Biophys. Acta 525: 87-92, 1978 ibid. 28: 416-423, 1978 ibid. 575: 148-155, 1979 J. Biochem. 89: 1667-1673, 1981 ibid. 89: 1391-1396, 1981 Biochem. Biophys. Res. Commun. 85: 867-873, 1978 Biochem. Biophys. Acta 655: 390-395, 1981 Agric. Biol. Chem. 51: 1349-1354, 1987 |