Navigáció
Főoldal/Kereső
Rólunk
Munkatársak
Történet
Válogatott publikációk
Kapcsolat
Szolgáltatások
Fontos figyelmeztetés
Rendelési információk
Mikroorganizmusok letétbe helyezése
Törzs azonosítás
Tenyészetek tartósítása
Anyag átruházási megállapodás
Linkek
ECCO
EBRCN
CABRI
MIRCEN
WFCC
Saccharomyces cerevisiae Meyen ex Hansen
MIMNG szám
Y.01128
Más gyűjteményi szám
LOCK 9, ATCC 9763, CBS 2978; CBS 5900; CCRC 20822; CCY 21-4-48; DSM 1333; NCTC 10716; NCYC 87; PCI M50
Törzs név
Mutáns
Törzs státusza
Strain History
Előző név
Típustörzs
Letevő
Izoláló
Izolálási forrás
Izolálási forrás típusa
Korlátozás
Hazard Group 1
Táptalaj neve
NCAIM 0001 - Malt Extract Agar
26°C
Megjegyzés
Distillery yeast.
Irodalom
Br. Pharmacopoeia 1993 v.2: A165-A169, 1993
Code of Federal Regulations Title, 1987
23rd: 1690-1696, 1994
Laboratory handbook of medical mycology: 412-419, 1980
U.S. Pat. 3,052,605
AOAC Methods 974.4, 1990
J. Assoc. Off. Anal. Chem. 57: 536-540, 1974
Code of Federal Regulations Title 21: Part 436, 1994
Antibiot. Chemother. 7: 639-640, 1957
J. Clin. Microbiol. 32: 1625-1628 and 1650-1, 1994
J. Pharm. Sci. 60: 1087-1088, 1971
Plant Cell Physiol. 14: 641-651, 1973
Biotechnol. Bioeng. Symp. 24: 1319-1325, 1982
Biotechnol. Lett. 4: 809-814, 1982
J. Biol. Chem. 255: 6387-6391, 1980
ibid. 255: 11892-11895, 1980
Br. Pharmacopoeia 1980 v. 2: A123, 1980
J. Sci. Food Agric. 62: 89-94, 1993