| MIMNG szám | Y.01074T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | NRRL Y-17653, CBS 4114, ATCC 22970;ATCC 60120; CCRC 21558; CCRC 22393; DBVPG 6139; IFO 10277;IGC 3570; KCTC 7625 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | |
| Letevő | Török, T. |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | sorbitol solution / Germany |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom |
Ferment. Technol. Today: 793-795, 1972 Journal of General and Applied Microbiology 42: 481-491, 1966 Antonie van Leeuwenhoek 34: 270-274, 1968 |