| MIMNG szám | Y.01625 |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | JCM 3690, IFO 0411, NBRC 0411 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | |
| Strain History | |
| Előző név | Cryptococcus luteolus (Saito) Skinner |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés |
Yamada, Y. and Kondo, K. Coenzyme Q system in the classification of the yeast genera Rhodotorula and Cryptococcus, and the yeast-like genera Sporobolomyces and Rhodosporidium.J. Gen. Appl. Microbiol., 19, 59-77, 1973 Nakase, T. and Komagata, K., Significance of DNA base composition in the classification of yeast genera Cryptococcus and Rhodotorula, J. Gen. Appl. Microbiol., 17, 121-130, 1971. |
| Irodalom |