| MIMNG szám | B.01725 |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | ATCC 11443, JCM 1553 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | |
| Strain History | |
| Előző név | Lactobacillus rhamnosus (Hansen 1968) Collins et al. 1989 |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 2 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0025 - Nutrient agar 37°C, NCAIM 0041 - MRS Broth - microaerophilic 37°C |
| Megjegyzés |
production of L(+) lactic acid. ID checked by 16S sequencing |
| Irodalom |
Arch. Biochem. Biophys. 39: 214, 1952 Biochemical preparations Vol.: 61-66, 1953 Appl. Environ. Microbiol. 59: 203-207, 1993 Can. J. Microbiol. 11: 319-324, 1965 |