MIMNG szám | B.01725 |
---|---|
Más gyűjteményi szám | ATCC 11443, JCM 1553 |
Törzs név | |
Mutáns | |
Törzs státusza | |
Strain History | |
Előző név | Lactobacillus rhamnosus (Hansen 1968) Collins et al. 1989 |
Típustörzs | |
Letevő | |
Izoláló | |
Izolálási forrás | |
Izolálási forrás típusa | |
Korlátozás | Hazard Group 2 |
Táptalaj neve | NCAIM 0025 - Nutrient agar 37°C, NCAIM 0041 - MRS Broth - microaerophilic 37°C |
Megjegyzés |
production of L(+) lactic acid. ID checked by 16S sequencing |
Irodalom |
Arch. Biochem. Biophys. 39: 214, 1952 Biochemical preparations Vol.: 61-66, 1953 Appl. Environ. Microbiol. 59: 203-207, 1993 Can. J. Microbiol. 11: 319-324, 1965 |