| MIMNG szám | Y.00984T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | ZIM 785, CBS 707, ATCC 58446, CCRC 21760, DBVPG 6297, IFO 0479, DBVPG 6297, NRRL Y-1559, CECT 11056 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | Zygosaccharomyces fermentati Naganishi |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | Naganishi, H. |
| Izolálási forrás | sediment of peppermint |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom |
Int. J. Syst. Bacteriol. 46: 189-194, 1996 Yeast 6: 213-219, 1990 J. Zymology 6: 1-12, 1928 FEMS Yeast Research 4: 233-245, 2003 |