| MIMNG szám | Y.01308T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | NRRLY-2332;JCM 9604;CBS 2428;ATCC 18810;CCRC 20464;DBVPG 6205;NCYC 2652;UCD 57-1 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | tanning fluid |
| Izolálási forrás típusa | technology |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés |
Integrated Process of Arabinose Biopurification and Xylitol Fermentation Based on the Diverse Action of Candida boidinii. Chem. Biochem. Eng. Q., 29 (4) 587–597 (2015). |
| Irodalom |
Int. J. Syst. Bacteriol. 44: 839-841, 1994 Microbiol.Cult.Coll. 14: 49-62, 1998 Microbiol.Espaqola 6: 249-253, 1953 |