Candida boidinii Ramírez
MIMNG szám Y.01308T
Más gyűjteményi szám NRRLY-2332;JCM 9604;CBS 2428;ATCC 18810;CCRC 20464;DBVPG 6205;NCYC 2652;UCD 57-1
Törzs név
Mutáns
Törzs státusza Type
Strain History
Előző név
Típustörzs
Letevő
Izoláló
Izolálási forrás tanning fluid
Izolálási forrás típusa technology
Korlátozás Hazard Group 1
Táptalaj neve NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C
Megjegyzés

Integrated Process of Arabinose Biopurification and Xylitol Fermentation Based on the Diverse Action of Candida boidinii. Chem. Biochem. Eng. Q., 29 (4) 587–597 (2015).

Irodalom Int. J. Syst. Bacteriol. 44: 839-841, 1994
Microbiol.Cult.Coll. 14: 49-62, 1998
Microbiol.Espaqola 6: 249-253, 1953