Trichosporon caseorum Lopandic and Prillinger
MIMNG szám Y.01733T
Más gyűjteményi szám HB 819, CBS 9052
Törzs név
Mutáns
Törzs státusza Type
Strain History
Előző név
Típustörzs
Letevő
Izoláló
Izolálási forrás cheese / Austria
Izolálási forrás típusa food
Korlátozás Hazard Group 1
Táptalaj neve NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C
Megjegyzés

Lopandic, K.; Sugita, T.; Middelhoven, W.J.; Herzberg, M.; Fell, J.W.; Zelger, S.; Prillinger, H. (2004) Trichosporon caseorum sp.nov. and Trichosporon lactis sp.nov., two basidiomycetous yeasts isolated from cheeses. In: Frontiers in Basidiomycote Mycology / Agerer, R., Piepenbring, M., Blanz, P., . - IHW : 2004 - ISBN 3-930167-57-3 - p. 430.

Irodalom