| MIMNG szám | Y.01733T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | HB 819, CBS 9052 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | cheese / Austria |
| Izolálási forrás típusa | food |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés |
Lopandic, K.; Sugita, T.; Middelhoven, W.J.; Herzberg, M.; Fell, J.W.; Zelger, S.; Prillinger, H. (2004) Trichosporon caseorum sp.nov. and Trichosporon lactis sp.nov., two basidiomycetous yeasts isolated from cheeses. In: Frontiers in Basidiomycote Mycology / Agerer, R., Piepenbring, M., Blanz, P., . - IHW : 2004 - ISBN 3-930167-57-3 - p. 430. |
| Irodalom |