| MIMNG szám | B.01101T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | CCM 5581, ATCC 15309, NCTC 5866 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 2 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0022 - Glucose Yeast Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés |
Quality control strain according to DIN 58959-7. |
| Irodalom |
J. Microbiol. Serol. 35: 209-214, 1969 Ann.Inst.Pasteur (Paris) 106: 484-484, 1964 Ann.Inst.Pasteur (Paris) 64: 126-166, 1940 Int. J. Syst. Bacteriol. 30: 225-420, 1980 |