| MIMNG szám | Y.01616T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | JCM 2334, CBS 142, ATCC 10666;CCRC 21672;DBVPG 6110;IFO 0378;IGC 2409;JCM 2334;MUCL 30400;NCYC 445;NRRL Y-1400;VKM Y-2223 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | Cryptococcus albidus var. albidus (Saito) Skinner |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | air |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés |
Sugita et al., J.Gen.Appl.Microbiol. 38: 83-86, 1992; Vaughan Martini, Exptl.Mycol. 15: 140-145, 1991 (DNA); Vancanneyt et al., System.Appl.Microbiol. 17: 65-75, 1994 (CoQ,protein) |
| Irodalom | Stud. Mycol. 81: 85–147, 2015 |