MIMNG szám | Y.01050T |
---|---|
Más gyűjteményi szám | CBS 566, ATCC 6260, DBVPG 6140; IFO 10279; IGC 2730; JCM 1539; NRRL Y-324 |
Törzs név | |
Mutáns | |
Törzs státusza | Type |
Strain History | |
Előző név | Pichia guilliermondii Wickerham |
Típustörzs | Candida guilliermondii |
Letevő | |
Izoláló | Castellani, A. |
Izolálási forrás | sputum |
Izolálási forrás típusa | human |
Korlátozás | Hazard Group 1 |
Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
Megjegyzés |
Integrated Process of Arabinose Biopurification and Xylitol Fermentation Based on the Diverse Action of Candida boidinii. Chem. Biochem. Eng. Q., 29 (4) 587� (2015). |
Irodalom |