| MIMNG szám | Y.01050T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | CBS 566, ATCC 6260, DBVPG 6140; IFO 10279; IGC 2730; JCM 1539; NRRL Y-324 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | Pichia guilliermondii Wickerham |
| Típustörzs | Candida guilliermondii |
| Letevő | |
| Izoláló | Castellani, A. |
| Izolálási forrás | sputum |
| Izolálási forrás típusa | human |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés |
Integrated Process of Arabinose Biopurification and Xylitol Fermentation Based on the Diverse Action of Candida boidinii. Chem. Biochem. Eng. Q., 29 (4) 587� (2015). |
| Irodalom |