| MIMNG szám | Y.00779T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | NRRL Y-17034, CBS 395, DBVPG 6179, IFO 0615, IGC 4567 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | Saccharomyces uvarum |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | juice of black currant (Ribes nigrum) / Netherlands |
| Izolálási forrás típusa | |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom |
Zentralblatt für Bakteriologie und Parasitenkunde Abteilung 2 4: 721-730, 1900 Int. J. Syst. Bacteriol. 35: 508-511, 1985 Eur. J. Appl. Microbiol. Biotechnol. 15: 188-193, 1982 Carlsberg Res. Commun. 51: 185-202, 1986 |