| MIMNG szám | Y.01564 |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | VTT C-96244, CBS 6897, ATCC 56464;CCRC 21634;DBVPG 6753;IFO 10295;JCM 9613;NRRL Y-7245 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | |
| Strain History | |
| Előző név | Candida milleri Loeffler |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | sour dough |
| Izolálási forrás típusa | others |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés |
Yarrow, Int.J.Syst.Bacteriol. 28: 608-610, 1978; GenLit: Suzuki & Nakase, Microbiol.Cult.Coll. 14: 49-62, 1998 (cell-wall comp.,CoQ); Vaughan-Martini, A.v.Leeuwenhoek 68: 111-118, 1995 (DNA, karyotype) |
| Irodalom |